Een overdekking op maat dankzij een modulair systeem

Renson-terrasoverkappingen zijn modulair. Dat betekent dat je het model van jouw voorkeur makkelijk kunt uitbreiden tot een extra grote overdekking voor je terras of zwembadzone. En dat brengt enkele rake voordelen met zich mee.

1. Kies het model dat jij mooi vindt

Wil je een gezellige, landelijke buitenruimte creëren of maak je liever indruk met een minimalistisch design? Renson biedt terrasoverkappingen in verschillende stijlen en kleuren aan. Zo geef je je terras makkelijk de uitstraling die op je lijf geschreven is. Maar ook op je praktische wensen en behoeftes spelen de modulaire overkappingen mooi in. Een lamellendak, een screendak, een vouwdak, … Je kiest gewoon het type overkapping dat jij het handigst vindt!

2. Wat is de bouwsituatie: aanpalend, geïntegreerd of vrijstaand?

Er zijn verschillende manieren om je terras uit te breiden met een overkapping. Er wordt vaak gekozen om de overkapping tegen de gevel te plaatsen, maar ook vrijstaand of geïntegreerd in een bestaande constructie komt zo’n terrasoverkapping mooi tot z’n recht. Kortom, voor elke bouwsituatie heeft Renson wel een oplossing!

3. Maak je terrasoverkapping zo groot als je wil

Ben je op zoek naar een geschikte overkapping, maar zijn de meeste modellen niet groot genoeg voor jouw situatie? Met een modulaire overkapping maak je de constructie zo groot als je maar wil. Je koppelt de overkappingen namelijk vlotjes in de lengte of breedte aan elkaar tot de gewenste grootte.

4. Werk je overdekking op maat af

Ten slotte betekent modulair ook dat je je overkapping helemaal naar je eigen wensen afwerkt. Werk je terrasoverkapping naar hartenlust af met wanden of zijpanelen voor extra beschutting of verticale zondoekwering of buitengordijnen voor bescherming tegen de zon. Maar ook geïntegreerde verwarming, verlichting en audio behoren tot de vele mogelijkheden.

Vraag jouw inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze realisaties en ontdek de verschillende modellen en al hun mogelijkheden.